Gratis webinar ‘Don’t push me! Hoe je mensen wél beweegt’

Bewustwording van onbewust versus bewust. Pas als het onbewuste ego veiligheid voelt, zal het zich openstellen voor het delen van wat er écht speelt. Hoe creëer je veiligheid in het onbewuste brein? Hoe zorg je ervoor dat je samen leert vanuit een gelijkwaardige grondhouding?

Spreker tijdens dit webinar is Genieke Hertoghs. Zij is founding mother van het gedachtegoed Subconscious Impact. Dat gedachtegoed heeft als grondslag de theorie van Daniel Kahneman (nobelprijswinnaar voor de Economie, 2002). Het gaat ervan uit dat als je met mensen praat, de kans het grootst is dat je tegen het onbewuste brein praat. Dat staat namelijk 98% van de tijd áán.

Dagelijks leidt haar organisatie mensen op om anderen te bereiken in het onbewuste brein. Genieke is spreker, schrijver en trainer. Haar boek ‘Don’t Push me! Hoe je mensen wél beweegt’ kwam in maart 2023 uit.

Dit webinar vindt plaats op woensdag 17 april om 11 uur en duurt 70 minuten. We geven dit webinar vanwege ons maandthema Samenwerken: Keten en afdeling.

Meld je aan >>>