HR meets IT: samen werken aan een succesvolle medewerkersreis!

Dynamiek is er genoeg in de organisaties van vandaag. Veranderingen volgen elkaar, mede onder invloed van digitalisering, in hoog tempo op. Hoe brengen we nieuwe collega’s aan boord, en hoe bieden we hun werk dat succes en plezier oplevert?

HR meets IT

Tijdens dit evenement dat Noorderlink en Samenwerking Noord organiseren, inspireren HR- en IT-collega’s elkaar. Onbekend maakt soms onbemind. Het doel is elkaar als partners in de organisatie nog beter te leren kennen. Samen werken we aan succes!

Nolda Tipping-Griffioen

Nolda Tipping-Griffioen verzorgt de keynote over Innovatie en het belang van samenwerking tussen HR en IT. Nolda is de nieuwe CIO van de Rijksuniversiteit Groningen, voorheen werkzaam in het topmanagement van DUO en Shell.

Mini-hackaton

Daarna ga je zelf als deelnemer aan de slag. In een mini-hackaton werk je samen met IT- en HR-collega’s een concreet idee uit. Daarbij gaat het niet alleen om de oplossing maar ook om het verkrijgen van inzicht in elkaars vakgebied. Deskundige facilitators begeleiden dit proces.

Medewerkersreis

Centraal staat de medewerkersreis van instroom tot uitstroom. Voor een van de stappen in die reis ontwikkel je met je team een concreet idee, dat je aan het slot van de dag presenteert.

Beperkte plaatsen!

De deelname staat open voor alle collega’s die werken voor de leden van Noorderlink of Samenwerking Noord. Het aantal plaatsen is beperkt, dus meld je snel aan!

Praktische informatie

Aanmelden via Samenwerking Noord

Let op, de aanmelding verloopt via Samenwerking Noord.

Praktische informatie

Datum: dinsdag 8 oktober 2024

Inloop: 13:00 uur

Kosteloos: voor medewerkers van leden van Noorderlink of Samenwerking Noord

Programma: 13:30 tot 17:00 uur

Netwerkborrel: aansluitend tot ca. 17:45 uur

Locatie: Provinciehuis Groningen, Sint Jansstraat 4 in Groningen

Parkeren: Fiets parkeren kan voor de deur. Kom je met de auto? Dan kun je (betaald) parkeren in het Forum.