ICM Groeiprogramma: 3 gratis webinars om (weer) voor jezelf te kiezen

Het ICM Groeiprogramma komt er weer aan! Dit keer organiseren we 3 gratis webinars om (weer) voor jezelf te kiezen. Want als jij niet voor jezelf kiest, wie doet het dan? De webinars vinden plaats op donderdag 22 februari, dinsdag 27 februari en woensdag 6 maart. Doe live mee of kijk ze achteraf terug. Aanmelden doe je via deze link.

3 gratis webinars om (weer) voor jezelf te kiezen

Heb je wel eens het gevoel dat je vastloopt in je leven? Dat de keuzes die je maakt niet echt bij je passen? Dat je meer voor anderen zorgt dan voor jezelf? En wil je leven met meer zelfinzicht en zelfliefde? Dan is deze gratis webinarreeks iets voor jou!

Bij ICM opleidingen & trainingen helpen we jou om weer de regie te nemen over je eigen leven. In drie webinars ontdek je hoe je je eigen geluk kunt creëren, hoe je wat liever voor jezelf wordt en hoe je meer plezier ervaart in je werk en privéleven. Dit is jouw kans om (weer) voor jezelf te kiezen! Want als jij niet voor jezelf kiest, wie doet het dan?

Programma in het kort

De webinars geven een introductie in een bepaald onderwerp. Wil je je graag verder verdiepen? Bekijk dan eens ons trainingsaanbod.

Donderdag 22 februari 2024
Webinar 1 – Belemmerende overtuigingen, hoe buig je ze om?

Dinsdag 27 februari 2024
Webinar 2 – Zelfcompassie, hoe kun je vriendelijker omgaan met jezelf?

Woensdag 6 maart 2024
Webinar 3 – Self-care, hoe vaak zet jij jezelf op nummer één?

(Bron:www.icm.nl)