ICM – Inspiratie webinar: Gezondheid, vitaliteit & energie

Arie Boomsma helpt je in kleine stappen naar een vitaler leven

Iedereen weet het: als je een marathon wilt lopen moet je kilometers maken. Dat is een feit. Wanneer je het zo leest lijkt het simpel. Toch lukt het mensen maar zelden hun goede voornemens vol te houden, terwijl ze dat echt wel willen.

In 2020 bracht Arie Boomsma het boek ‘Volhard’ uit waarin hij ingaat op hoe je gezond leeft. Tijdens dit webinar neemt hij ons mee in hoe je een gezonde levensstijl volhoudt en je ervoor zorgt dat je niet terugvalt in oude patronen. En hoe je daarbij bovendien plezier blijft hebben in je nieuwe, gezonde manier van leven. Arie geeft tal van handige tips en trucs die hij zelf ook toepast om doelgericht te leven en vooral om vol te houden wat je jezelf hebt voorgenomen, juist in deze tijd.

Spreker

Arie Boomsma is eigenaar van de Vondelgym sportscholen, veelgevraagd spreker over fitness en vitaliteit. Op televisie maakte hij programma’s voor NET5 en RTL4 en daarnaast is hij Fitness & Health specialist bij RTL Boulevard. Hij schreef over sport en gezondheid onder meer de boeken: ‘De man en zijn lichaam’ (2012), ‘Beweeg’ (2016) en ‘Fit’ (2018) en het ondanks verschenen boek ‘Volhard: geduldig bouwen aan gezonde doelen’ (2020).

Datum en tijd

Het inspiratie webinar vindt via Zoom plaats op vrijdag 15 oktober 2021.

Inloggen vanaf: 13:50 uur
Start: 14:00 uur
Einde: 15:15 uur

Kun je er op dit moment niet bij zijn? Geen probleem! We nemen het webinar op. Op vrijdag 22 oktober kun je de opname om 12.00 uur terugvinden op de digitale leeromgeving. Deze is dan beschikbaar tot en met vrijdag 29 oktober 18:00 uur.

Ga naar de website van ICM en lees daar alle informatie!