ICM Seminar – Zo maak je van iedere samenwerking een succes

Zo maak je van iedere samenwerking een succes

Erik Smithuis over het creëren van een positieve organisatiecultuur waardoor je het beste haalt uit je team, afdeling en organisatie 

Hoe krijg je succesvollere resultaten én tegelijk meer werkplezier binnen je organisatie en/of team? Zodra je beseft dat iedereen binnen een samenwerking zijn eigen ervaring, wensen en verwachtingen heeft, ben je al heel ver.

Op dinsdag 17 mei deelt Erik Smithuis, medeoprichter van ICM, zijn jarenlange kennis en ervaringen tijdens het seminar ‘Zo maak je van iedere samenwerking een succes’. Hij spreekt over hoe je effectief kunt samenwerken met je collega’s, hoe je jouw team in beweging krijgt en de rol van authenticiteit, stilte en reflectie.

ICM is door Great Place to Work Nederland meerdere keren verkozen tot één van de beste werkgevers van Nederland. Tijdens dit seminar hoor je welke best practices bijdragen aan werkgeluk, een positieve organisatiesfeer en het bereiken van organisatie- en teamdoelstellingen. Elementen die zeker ook belangrijk zijn in deze coronaperiode.

Programma

  • De complexiteit en essentie van samenwerken
  • De 4 principes voor succesvolle organisaties
  • Werkgeluk standaard als KPI
  • Hoe kun je elkaars talenten versterken?
  • Hoe krijg ik mijn team in beweging?
  • Het belang van effectief leiderschap in een positieve organisatiecultuur
  • Waarom presteren gelukkige mensen beter?
  • Praktijksituaties en –voorbeelden

Spreker

Erik Smithuis is een veelgevraagd spreker over (persoonlijk) leiderschap, samenwerken én het creëren van een succesvolle en positieve bedrijfscultuur. Erik heeft meerdere boeken geschreven, waaronder in 2020 gepubliceerde boek ‘Iedere dag geluk’.

Erik is ervan overtuigd dat ieder individu meer uit zichzelf kan halen en is gedreven mensen te inspireren tot persoonlijke groei. Zijn kracht is op heldere en verrassende wijze zijn boodschap over te brengen. Op een interactieve wijze weet hij zijn kennis over te dragen aan het publiek.

Datum

Het seminar vindt plaats op dinsdag 17 mei 2022 vanuit Antropia in Driebergen

Ontvangst: 09.30 uur
Seminar inclusief heerlijke lunch: 10.00 – 14.00 uur

Bekijk alle info op de website van ICM>>>