ICM webinar 7 december

Leer meer op jezelf te vertrouwen en minder streng voor jezelf te zijn

Ben je vaak streng voor jezelf? Vergelijk je jezelf vaak met anderen? Of vraag je jezelf regelmatig af of je het wel goed genoeg doet?

We laten ons vaak leiden door wat anderen van ons verwachten en vergeten daarbij stil te staan bij wat we zelf willen. Het gevolg is een negatief gevoel over onszelf en onzekerheid. Zo worden we weer onnodig streng voor onszelf en blijven we onszelf vergelijken met anderen. Zie je de vicieuze cirkel waar we ons in bevinden?

Op donderdagochtend 7 december inspireert Frederike Mewe, psycholoog en auteur van het boek ‘Goed zoals je bent’, je om meer op jezelf te vertrouwen, vriendelijker naar jezelf te kijken en te staan voor je eigen keuzes. Je krijgt tips over hoe je zelfkritiek ombuigt naar zelfcompassie en krijgt voorbeelden hoe je keuzes kunt maken die bij jou passen en jou gelukkig maken.

Programma

  • Wat zelfvertrouwen is en hoe een gebrek eraan ontstaat
  • Waarom is het in de huidige tijd lastig om bij jezelf te blijven?
  • Wat zijn de verschillen tussen mensen als het gaat om zelfbeeld en zelfvertrouwen
  • Tips om het innerlijke kritische stemmetje te temmen dat je klein houdt en vergelijkt met anderen
  • Wat kun je doen om meer in jezelf te geloven?

Een webinar geeft een introductie in een bepaald onderwerp. Wil je dieper aan de slag met persoonlijke ontwikkeling? Wellicht zijn de trainingen Persoonlijk leiderschapOmgaan met chaos in je hoofd of Power to the introverts interessant voor je.

Praktische informatie

Het webinar vindt via Zoom plaats op donderdag 7 december 2023.

Inloggen vanaf: 10.50 uur
Start: 11.00 uur
Einde: 12.15 uur

Kun je er op dit moment niet bij zijn? Geen probleem! We nemen het webinar op. De opname ontvang je binnen een week in je mail. Deze is dan twee weken te bekijken tot en met donderdag 28 december.