ICM – Webinar: Het onbewuste brein: hoe je mensen wél beweegt

Wil je mensen om je heen in beweging krijgen? Wil je beter samenwerken, meer vertrouwen creëren en minder frustratie voelen? Dat kan, als je het onbewuste brein van de ander beïnvloedt. Het onbewuste brein is de motor van ons gedrag. Het bepaalt voor een groot deel hoe we reageren, beslissen en veranderen. Als je het onbewuste brein van de ander aanspreekt, motiveer je hem of haar om mee te gaan in jouw ideeën.

Op woensdag 3 april laat Genieke Hertoghs je zien hoe je dat doet. Je ontdekt hoe je mensen bereikt en beïnvloedt zonder te duwen of te dwingen, maar door gebruik te maken van de natuurlijke nieuwsgierigheid, interesse en motivatie van de ander. Je leert de juiste boodschap, toon en timing te kiezen om het vertrouwen en de betrokkenheid van je doelgroep te vergroten. Zo communiceer je voortaan met meer impact op het onbewuste brein.

Programma

  • Je ontdekt hoe je je onbewuste brein kunt inzetten om je invloed en leiderschap te vergroten
  • Je leert hoe je de obstakels voor succesvolle samenwerking overwint
  • Je maakt kennis met de technieken die je nodig hebt om anderen te motiveren en te inspireren
  • Je oefent hoe je de pulltechnieken kunt toepassen met volle aandacht en concentratie
  • Je ervaart hoe je je invloed kunt vertienvoudigen door het onbewuste brein van anderen te activeren

Een webinar geeft inzicht in een bepaald onderwerp. Wil je je verder verdiepen in persoonlijke ontwikkeling? Wellicht zijn de trainingen  Persoonlijke Presentatie en Uitstraling in 4 maanden, Effectief Beinvloeden of  NLP – verdieping interessant voor je.

Praktische informatie

Het webinar vindt plaats via Zoom op woensdag 3 april 2024.

Inloggen vanaf: 10.50 uur
Start: 11.00 uur
Einde: 12.15 uur

Kun je er op dit moment niet bij zijn? Geen probleem! We nemen het webinar op. De opname ontvang je binnen 48 uur in je mail. Deze is te bekijken tot en met woensdag 24 april.