ICM – Webinar: Vlammend vergaderen

Voor effectieve en energieke vergaderingen

Vergaderingen zijn vaak een onvermijdelijk onderdeel van het werkende leven, maar ze kunnen ook saai, inefficiënt en onproductief zijn. Hoe maak je van vergaderingen juist een bron van energie, verbinding, plezier en daadkracht? 

In het webinar ‘Vlammend Vergaderen’ op dinsdag 7 mei ontdek je hoe je creatief en verbindend kunt vergaderen met je collega’s of klanten. Je krijgt praktische tips en tools om je vergaderingen levendiger, interactiever en effectiever te maken, die je de volgende vergadering al kunt inzetten.  

Programmapunten  

  • De bewezen effecten van een creatief verbindende aanpak 
  • Diverse vuurstarters; manieren om jouw vergadering sterk te beginnen 
  • De kracht van ervaringsoefeningen en hoe je dit in vergaderingen kan benutten 
  • Technieken om iedereen actief te betrekken en de energie vast te houden 
  • Slimme manieren om af te ronden met vervolgacties, die wel worden nagekomen  

Een webinar geeft een introductie in een bepaald onderwerp. Wil je je meer verdiepen in positieve bedrijfsculturen? Wellicht is de opleiding Werkgelukdeskundige of zijn de trainingen Deep Democracy of Veranderen en Inspireren met Storytelling interessant voor je.  

Spreker   

Sharon van den Ham is een creatieve verbinder, trainer en facilitator die graag op een positieve manier beweging brengt in organisaties. Vanuit haar bedrijf Vlam helpt ze organisaties het vuurtje in hun ontwikkeling aan te wakkeren, om met elkaar op een energieke en daadkrachtige manier aan doelen te werken. Naast haar creativiteit zet ze hierbij ook haar kennis en ervaring rond HRM en veranderkunde in. De wens om anderen te inspireren over Vlammend Vergaderen is ontstaan uit haar eigen behoefte naar meer energie, daadkracht en verbinding in vergaderingen. 

Praktische informatie 

Het webinar vindt plaats via Zoom op dinsdag 7 mei 2024. 

Inloggen vanaf: 10.50 uur
Start: 11.00 uur
Einde: 12.15 uur 

Kun je er op dit moment niet bij zijn? Geen probleem! We nemen het webinar op. De opname ontvang je binnen 48 uur in je mail. Deze is dan twee weken te bekijken tot en met dinsdag 28 mei. 

Bron: www.icm.nl