Innovatiekracht nieuwe datum!

Bureau Wilskracht – ‘Oktober 2024, dan pas? Niet eerder?’ Dit was het antwoord dat we verschillende keren kregen toen we zeiden dat we over een jaar weer een nieuwe groep innovatiekracht zouden starten.

Omdat er animo is voor eerder, starten we in 2024 ook in de lente een groep. Op 6 maart beginnen we met een tweedaagse en de laatste van 8 innovatiekrachtdagen vindt plaats op 27 juni. Met nieuw gereedschap kun je dan je zomer tegemoet.
Wat is Innovatiekracht?

Innovatiekracht.me is de persoonlijke leergang voor kartrekkers, bruggenbouwers vernieuwers én mensen met een ontwikkelingsvraag over hun loopbaan. De leergang doet speciaal goed zijn werk bij mensen die zich willen onderdompelen, die tijd willen maken voor zichzelf en hun vraagstuk, één of meer.

Ons vertrekpunt in de leergang is: je bent zelf het belangrijkste gereedschap. In wie je bent, in wat er al aan gereedschap in je rugzak zit en in wat je belangrijk vindt als mens en professional.

Wat wij je bieden in de leergang? Extra gereedschap. Dat gereedschap dragen we aan in de vorm van ervaren én in de vorm van theorie. In die volgorde.

We vragen je altijd op goede loopschoenen te komen, want de leergang kent veel buitenmomenten. Dat loopt wel zo lekker.

Ben je erbij 6 maart 2024?