Innovatielab #2

Wat doe jij morgen? Kom naar Innovatielab #2

Wat doe jij morgen en hoe werk jij in 2025? We bieden je met het tweede Innovatielab opnieuw een plek waar we inspireren, leren en vernieuwen. Je krijgt een prikkelend programma vol positieve energie en verwondering. Kortom: daar wil je bij zijn! Meld je daarom nú aan voor dit bruisende evenement op dinsdag 13 oktober 2020.

Wat kun je verwachten?

Een onvergetelijke ochtend, boordevol innovatie en inspiratie. Met geweldige sprekers:

  • Pim de Morree van Corporate Rebels predikt make work more fun. Hoe dan? Met die vraag bezocht hij samen met zijn compagnon wereldwijd honderden bedrijven en schreef er een boek over met  een bucketlist voor mensen die willen werken in een plezierig bedrijf.
  • Ben van de Burg en Herbert Blankesteijn zijn wekelijks te horen in de BNR-podcast de Technoloog en vertellen ons over technologische ontwikkelingen en de impact op onze samenleving. De voormalig schaatser en natuurkundige blikken kort terug op hun carrièreswitches.
  • Natuurlijk is onze energieke dagvoorzitter Ergin Borova er ook weer bij!

Vanwege de maatregelen tegen het coronavirus is het in plaats van een fysieke bijeenkomst een voornamelijk online evenement geworden. Live te volgen vanuit Studio A12 in Bunnik.

Lees meer >>>