Kom je ook naar de Younglink nieuwjaarsborrel?

Heb jij zin in een gezellige kick-off van 2020? Kom dan op donderdag 23 januari naar de nieuwjaarsborrel van Younglink! De ‘place to be’ voor young professionals van Noorderlink-organisaties.

Goede voornemens en fuck-ups

De meest uitgekauwde vraag bij de start van een nieuw jaar: ‘En? Wat zijn jóúw goede voornemens?’’ Dit is de verboden vraag bij de Younglink Nieuwjaarsborrel op donderdag 23 januari!

Als young professionals werkt Younglink aan hun (persoonlijke) ontwikkeling en vinden ze netwerken belangrijk. Dit is dan ook precies waar het 23 januari om draait! Ze zorgen voor een gezellig programma met veel lekkere drankjes. Waarbij jij gemakkelijk je netwerk kunt uitbreiden, een klein element waarvan je iets leert én geen leren zonder fouten; dus Younglink vraagt jouw fuck-up van 2019 te delen.

En nee, jouw fuck-up delen is niet spannend. Dit doe je al tijdens het inschrijven én deze zal op 23 januari anoniem gedeeld worden.

Beperkte plaatsen, dus schrijf je alvast in

De nieuwjaarsborrel vindt plaats in Groningen, maar waar precies is nog even geheim! Wel is er een gelimiteerd aantal plaatsen beschikbaar.

Wil je meer informatie of wil je je aanmelden? Kijk dan op de website van YoungLink.

 

Datum:   donderdag 23 januari 2020

Tijd:        19.00 – 22.00 uur

Locatie:  wordt kort van tevoren bekend gemaakt