Loopbaanevent succes!

Donderdag 28 november vond het Loopbaanevent plaats. Wat was het een succes! Met prosecco en oliebollen hebben we 45 corporatiecollega’s mogen ontvangen in Westerbork en hebben we een toost uitgebracht op (alvast) een leerzaam 2020. Graag willen Karin en ik Woonservice bedanken voor de gastvrijheid!

Directeur/bestuurder van Domesta, Bert Moormann, deed de aftrap en vertelde hoe hij werk heeft gemaakt van zijn loopbaan. Bert heeft daar een leuke blog over geschreven.

 

De workshoprondes werden verzorgd door: Op Loopbaanavontuur, Greet Snijder, De Leefstijlacademie en Het Stadsatelier. Er werd getekend, gepresenteerd, geknipt/geplakt, gelachen en serieus gekeken. Je kon kiezen uit vier verschillende workshops met allemaal als doel: maak werk van je loopbaan (in welke vorm dan ook)!

 

Gedurende de middag hebben deelnemers profielfoto’s van zichzelf laten maken, heeft Loopbaaninitiatief goodiebags uitgedeeld, hebben corporatiecollega’s kennis met elkaar uitgewisseld en hebben we vragen beantwoord zoals: waar sta jij over één jaar? En wat zorgt voor een glimlach op jouw gezicht?

De middag hebben we afgesloten met een theatershow van Ralph Kolen. We hebben gedanst op accordeonmuziek, bingo gespeeld met allerlei excuses om vooral maar niet in beweging te komen en we hebben het Sprookjesbos nagespeeld. Het was een feest der herkenning en een show vol humor!

 

Kortom, een bomvol programma! Iedereen bedankt voor zijn/haar komst en/of bijdrage.

Graag tot het volgende event!