Masterclass Mentale innovatie

Zet in één dag het leven (weer) naar je hand

Wil je beter omgaan met veranderingen en veerkrachtig zijn, zonder dat je jezelf verliest? Jouw hoofd, of beter gezegd, jouw brein speelt daarin de hoofdrol. Mentale innovatie is een manier van denken waarbij je de kracht van jouw brein goed inzet. Het leert je toekomstbestendig en wendbaar te zijn. Hierdoor houden veranderingen je niet meer tegen, je bedenkt gewoon een andere manier om het leven naar je hand te zetten.

De volgende onderwerpen komen aan bod:
  • Je gaat op ontdekkingsreis, waar sta jij nu? Waar ga jij heen?
  • Neem de regie in 5 fasen
  • Hoe ziet jouw leven eruit als je positief naar veranderingen kan kijken?
  • Hoe ga je om met vallen en opstaan. Wat doe jij als het tegenzit?
  • Wat laat je achter, wat neem je mee?

Deze masterclass is onderdeel van de samenwerking ‘Mentale Innovatie: Zet het leven naar je hand!’  tussen Hans van Breukelen en Schouten & Nelissen. De masterclass verzorgen wij in samenwerking met ons zusterbedrijf én de specialist in online trainingen: New Heroes. Na inschrijving krijg je toegang tot alle online trainingen van New Heroes waardoor je alvast kan starten met jouw ontwikkeling.

Voor wie?

Soms loopt het leven anders dan je hoopt of verwacht. Iedereen krijgt te maken met grote of kleine tegenslagen. Leer in te spelen op wat er is en wat er gebeurt. Kijk naar mogelijkheden in plaats van beperkingen. Je krijgt altijd een kans jezelf te vernieuwen door mentaal te innoveren. Deze unieke dag met Hans van Breukelen is die kans.

Praktische informatie

Wanneer: dinsdag 5 oktober

Tijdstip: 09:00 – 17:30

Locatie:

KNVB-campus
Woudenbergseweg 56
3707 HX ZEIST
 
Alle informatie lees je terug op de website van Schouten & Nelissen>>>