Noorderlink – de kracht van senioriteit

Ontgroening en vergrijzing van het personeelsbestand maken het noodzakelijk om gericht aandacht te besteden aan duurzaam inzetbaarheidsbeleid van (senior) professionals. Tijdens deze bijeenkomst worden praktijkervaringen gedeeld en wetenschappelijke kennis uitgewisseld. Voorbij de clichés en de open deuren, naar een nieuwe waardering van de kracht van senioriteit.

Vanuit een positief psychologische benadering wordt ingegaan op onze soms stereotype kijk op en mogelijkheden van mensen in alle loopbaanfases tot hun pensioengerechtigde leeftijd of zelfs daarna. Hoe je loopbanen gezond, welvarend, uitdagend en productief kunt laten invullen. Hoe je met omdenken het ‘huis van werkvermogen’ en mensen een extra boost kunt geven. Hierbij wordt de kracht van senioriteit expliciet, op interactieve wijze en voorzien van Groningse kleur, voor het voetlicht gebracht.

Programma

De bijeenkomst vindt plaats op 27 januari 2022 van 13.00-16.15.

Deze bijeenkomst is zowel fysiek bij te wonen (mits de dan geldende maatregelen het toestaan) als online te volgen.

De bijeenkomst vindt plaats bij de Gemeente Groningen.

Adresgegevens:
Harm Buiterplein 1
9723 ZR  Groningen

Kies je voor online bijwonen? Een dag voorafgaand aan de bijeenkomst ontvang je een tweede mail met de inloggegevens. Vanaf 13.15 uur kun je de live stream in. De webinar start 13.30 uur.