Noorderlink – Een themacongres over Diversiteit & Inclusie

Op 28 maart organiseert Noorderlink de eerste van vier grote Noorderlink thema-congressen. Veel mensen en organisaties zijn ondertussen redelijk bekend met de winst van meer diversiteit en inclusie. Het nastreven ervan zorgt voor meer gelijke kansen en minder discriminatie. En uit onderzoek is ook gebleken dat door de integratie van meerdere perspectieven, diverse teams innovatiever zijn, dat diverse teams daardoor betere producten en diensten leveren en meer-betrouwbare beslissingen nemen. Maar hoe krijg je dat voor elkaar in jouw organisatie?

Wat kun je verwachten
Het programma bestaat uit een plenair ochtenddeel dat in het teken staat van kennisuitwisseling, verbinding en inspiratie. Na de lunch gaan we uiteen in verschillende workshops. Inspirerende sprekers behandelen in kleine groepen diverse subthema’s zoals; jobcarving, laaggeletterdheid, open hiring, de nieuwe inburgeringswet in praktijk, inclusief werken en de toolkit.

In de middag vindt ook de ondertekening van de Charter Diversiteit plaats. Verschillende organisaties uit Noord-Nederland ondertekenen de Charter.

Het programma wordt de komende tijd bekend gemaakt en verder aangevuld. Houd onze website en socials hiervoor in de gaten!

Praktische informatie
Datum: dinsdag 28 maart
Tijd: van 10:00 tot 16:00 uur
Kosten: Gratis! als je werkt voor een aangesloten Noorderlink-organisatie of een samenwerkingspartner. (Als je bij een woningcorporatie werkt die lid is van Loopbaaninitiatief is de toegang gratis)
In andere gevallen kosten de toegangskaarten voor het congres €199,-. Catering gedurende de dag is inbegrepen in de prijs.
Locatie: Kielzog, Hoogezand, Gorecht-Oost, 157, 9603 AE (de locatie is goed toegankelijk)

Aanmelden kan hier  >>>