Noorderlink – Finale Expeditie van Betekenis

Gedenkwaardige afsluiting van de Expeditie van betekenis

Op donderdag 3 juni zindert het in het Atlas Theater in Emmen van verbinding, creativiteit en zingeving. Via de stream spat de energie je scherm af. Op deze middag sluiten we de Expeditie van betekenis af met een grandioze finale: een montagevoorstelling met film, live muziek en community-theater. Daar wil je bij zijn!

Voor deze gedenkwaardige voorstelling zijn medewerkers van Noorderlink-organisaties onder leiding van professionele makers in verbinding gebracht met mensen uit verschillende doelgroepen die om wat voor reden dan ook een afstand ervaren tot de samenleving (bijvoorbeeld omdat ze geen werk hebben, ziek zijn (geweest) of zijn gevlucht.)

Samen blikken ze terug op de Expeditie van betekenis en gaan ze op onderzoek uit. Wat hebben we geleerd van Expeditiegidsen als Jan Terlouw, Jochem Myjer, Fokke Obbema, Nynke Laverman, Kees Klomp, Dennis Storm, Agnes Schilder, Heidi Jansen en Dirk de Wachter? Wat betekent betekenis voor ons? En wat is er nodig voor een zinvol bestaan?

De voorstelling wordt muzikaal omlijst door Nynke Laverman en Sytze Pruiksma en de Blenders. Natuurlijk is ook onze vaste Expeditieleider Arno van der Heyden van de partij. Ga ervoor zitten op 3 juni en laat je meevoeren met muziek, beelden en verhalen. Verstil. Of kom juist in beweging. Hoe dan ook: geniet van deze anderhalf uur durende inspiratiebom. Vol impact en met veel liefde voor je gemaakt.