Noorderlink : Kom in je kracht

Dat het werken vanuit je kracht, vanuit de bedoeling, vanuit de why meer werkplezier geeft en organisaties effectiever en productiever maakt, is geen geheim. Dat organisaties die vanuit de bedoeling werken makkelijker in kunnen spelen op veranderingen en ontwikkelingen is ook wel bekend. Maar om vanuit die kracht te kunnen werken, moet je wel eerst weten wat die kracht is.

Eline Faber, Begeleider van Verandering, heeft een methodiek ontwikkeld, waarmee ze op een leuke manier de kracht van mensen en organisaties naar boven kan halen. Daarna is het veel eenvoudiger om de obstakels aan te pakken die je wilt overwinnen. Werken vanuit je kracht kóst je geen energie, het levert energie óp!

Ook jij kunt leren werken vanuit jouw kracht. Welke methoden en werkvormen je hiervoor kunt inzetten, leer je tijdens de workshop ‘Vind jouw kracht’. Eline laat je onder andere kennismaken met de Ikigai; dit is Japans voor ‘jouw reden om uit bed te komen ‘s ochtends’ en vindt zijn oorsprong in Okinawa, een van de Blue Zones in de wereld. Daarnaast is het gebruik van moodboards bijzonder krachtig bij de zoektocht naar je kracht. Eline vertelt hoe zij deze werkvorm inzet in de praktijk en waar je rekening mee moet houden als je hier zelf mee aan de slag gaat. Een andere manier waar je mee gaat kennismaken is het onderzoeken van je beperking. Want ook daar zit vaak een belangrijke sleutel naar je kracht. Ja, echt waar!

Deze en nog meer methoden en werkvormen komen voorbij in de online workshop ‘Kom in je kracht’ van Eline Faber. Na deze workshop heb je genoeg inspiratie én bagage om jouw kracht je kunnen vinden, beloofd! Ben je al nieuwsgierig? Meld je snel aan en reserveer alvast je plek.