Noorderlink | Leergang Laat je niet gek maken 

Ervaren werkdruk, personeelstekort, burn-outs en verzuim, onveiligheid op de werkvloer, een onzekere toekomst, hoge ambities, polarisatie en voortdurende transitie vormen uitdagingen waar we mee geconfronteerd worden. Helaas zijn veel voorgestelde oplossingen slechts schijnoplossingen.

De Voldoende Filosofie biedt een alternatief denkkader voor wie ontsnappen wil aan de ratrace naar succes en geluk. Het neemt onze directe ervaring als vertrekpunt voor ons denken. In plaats van onze gevoelens niet serieus te nemen kunnen we ze inzetten op zoek naar de voldoende.

In deze leergang word je bewuster van je eigen ratrace-aannames. Per basisemotie leer je hoe je je basisemoties kunt waarderen en benutten zonder in de ratracefuik te stappen. In plaats van het automatische streven naar meer kunnen we werken vanuit wat op dit moment goed voélt, voor onszelf, maar ook voor ons team en voor de wereld om ons heen.

Voor wie is deze leergang?

De leergang is bedoeld voor mensen met lef:

  • Voor wie aan de ratrace wil ontsnappen en de eigen opvattingen onder de loep wil nemen.
  • Voor wie geïnteresseerd is in gezondheid, zelfsturing en innovatie.
  • Voor wie emoties waarderend wil inzetten om tot gedragsverandering te komen.
  • Voor wie een voorbeeld wil zijn in de cultuurverandering naar ‘duurzaam gezonder werk’.
  • Voor wie gezond werken wil bevorderen voor zichzelf en anderen.

Hoe gaan we werken?

We werken in een groep van 6 tot 12 mensen. Er is evenwichtig aandacht tussen denken, voelen en doen. Spel- en belevingsopdrachten zullen, naast theorie en reflectie, onderdeel van de opleiding zijn.

Praktische informatie

Datums:
vrijdag 22 maart 2024
vrijdag 12 april 2024
vrijdag 17 mei 2024
vrijdag 31 mei 2024
vrijdag 21 juni 2024
vrijdag 12 juli 2024

Prijs:
Prijs voor aangesloten organisaties: € € 2795,-
Prijs voor niet-aangesloten organisaties: € 2935,-
De kosten zijn excl. btw en incl. locatie, lunch, boek en werkmateriaal.

Locatie:
Way of Working, Lietsweg 6, 9364 TB Nuis

De leergang zal plaatsvinden in een inspirerende ruimte waar we letterlijk kunnen ‘bewegen’. De leergang is gebaseerd op de inhoud van het boek ‘Laat je niet gek maken, de voldoende filosofie als alternatief’. De 6 lesdagen volgen de 6 delen uit het boek. De lesdagen duren van 10.00 uur tot 16.00 uur en zijn inclusief een lunch.