Noorderlink Lef’l up programma gaat van start op 19 maart!

Maak van je baan een loopbaan – Met Lef’L Up!

Heb jij het gevoel dat je wel verder wilt in je werk maar je weet niet precies hoe? Of heb je een functie die in de toekomst wel eens zo zou kunnen veranderen dat er nieuwe eisen aan je worden gesteld?? De Lef’L Up! opleiding helpt je uit te zoeken hoe je een nieuwe stap in je loopbaan kunt zetten. Je leert je talenten kennen, wat voor jou belangrijk is in je werk en de eisen die de huidige arbeidsmarkt aan je stelt. Met die kennis kun je vervolgens aan de slag om stappen te zetten naar een andere interessante functie of misschien compleet nieuw werk. 

Neem je loopbaan in eigen hand

Lef’L Up! helpt je om de leiding over je loopbaan te nemen en op tijd mee te bewegen met veranderingen op de arbeidsmarkt. Het opleidingsprogramma bestaat uit een intakegesprek, een kick-off, zes opleidingsdagen op locatie bij verschillende organisaties in het Noorden en daarnaast uit drie intervisiemomenten en een talent matchgesprek.

Meer informatie en aanmelden

De eerste van 10 bijeenkomsten is op 19 maart.

Gedetailleerde informatie over het programma en praktische informatie zoals kosten, locatie, opleidingsdata vind je hier.