Noorderlink – Noordkracht

Noordkracht

Noordkracht is het netwerk voor iedereen boven de 35 jaar die zich verbonden voelt met het Noorden en blijvend geïnspireerd wil worden. Dit doen we door bijeenkomsten te organiseren waarbij sprekers hun inzichten delen op verschillende thema’s. Met elke keer een nieuwe netwerkvorm garanderen we je minimaal een nieuw contact. Deze keer hebben we als sprekers Kristel van der Gronden en Annemieke Hilberts van het MindBuro. Zij geven je een aantal tips die je direct kunt toepassen om je communicatie met millennials te verbeteren.

Fijn samenwerken met millennials!
Het is geen geheim dat millennials anders denken en handelen dan eerdere generaties. Samenwerken met millennials kan daarom voor sommigen een uitdaging zijn. Je hoort vooral veel geklaag. Maar over oplossingen een stuk minder. In een korte interactieve presentatie geven Kristel van der Gronden en Annemieke Hilberts van het MindBuro je een aantal tips die je direct kunt toepassen om je communicatie met millennials te verbeteren en beter samen te werken met deze boeiende generatie.

Praktische informatie
Datum: donderdag 7 maart 2024
Tijd: 17.00 – 19.30 uur (inclusief eten)
Locatie: Noorderlink, Leonard Springerlaan 35, 9727 KB Groningen
(Noorderlink is gevestigd in het MyOffice-gebouw. Alles speelt zich af op de begane grond).

Aanmelden
Aanmelden voor deze bijeenkomst is noodzakelijk, dat kan via de website Nooderlink, via deze link.

Noordkracht is er voor:

  • Werknemers van aangesloten organisaties boven de 35 jaar
  • Alumni van Noorderlink, Younglink en het Algemeen Bestuur
  • Oud-deelnemers aan trainingen of leergangen
  • Samenwerkingspartners
  • Mensen die zich verbonden voelen met het Noorden

Waarom Noordkracht?
Noorderlink heeft een grote achterban met medewerkers uit veel verschillende soorten organisaties. Dit zorgt voor een enorme diversiteit – mensen met allerlei verschillende functies en achtergronden. Deze diversiteit zorgt voor een rijke bron van kennis, waar jij gebruik van kunt maken.

PS Wil je iemand meenemen? Leuk! Stuur dan zéker de uitnodiging door. Want als jij vindt dat diegene erbij moet zijn, dan vinden wij dat ook!