Noorderlink – Platform Mediation

Doordat Loopbaaninitiatief aangesloten is bij Noorderlink (en dus de 22 corporaties die lid van ons zijn), delen we graag het volgende bericht!

Ben jij binnen je organisatie betrokken bij het oplossen van problemen, bijvoorbeeld als interne mediator, coach, vertrouwenspersoon, HR-adviseur, juridisch adviseur of teamleider? Meld je dan aan bij het Platform Mediation en doe mee!

In 2019 is binnen Noorderlink het Platform Mediation gestart. Het doel van dit Platform is om een netwerk op te zetten van medewerkers binnen Noorderlink-organisaties, die betrokken worden bij het oplossen van conflicten. Dit netwerk kan bestaan uit interne mediators, vertrouwenspersonen, HR-adviseurs, juridische adviseurs en bijvoorbeeld omgevingsmanagers. In het netwerk kunnen we kennis en kunde uitwisselen en opdoen.

Lees er meer over op de website van Noorderlink!

Voor de officiële aftrap van de Mediators-Pool organiseert Noorderlink een online-startbijeenkomst. We zullen kennis maken, een voorbeeld te zien krijgen van een organisatie waar Mediation succesvol wordt ingezet, en met elkaar in gesprek gaan over de beste manieren waarop vanuit de Mediators Pool de medewerkers van de aangesloten organisaties ondersteuning kunnen krijgen.

Praktische informatie

Wanneer: 24 maart 2021

Tijd: 09:00 – 13:00

Aanmelden kan door te mailen naar , vermeld naam en contactgegevens.