Noorderlink presenteert: Over de streep met Dirk de Wachter

Op 29 april staat er weer een interessant evenement op de agenda. De Noorderlink variant van Over de streep met Dirk de Wachter.

Durf jij mislukkingen te bespreken op je werk? Ben jij verantwoordelijk voor je eigen succes? In een speciale Noorderlink-variant van het programma ‘Over de streep’ op donderdag 29 april bespreken presentator Arno van der Heyden, de Vlaamse psychiater Dirk de Wachter en medewerkers van Noorderlink-organisaties actuele vraagstukken over zingeving, onze prestatiemaatschappij en (werk)geluk. Kijkers kunnen tijdens de uitzending vanaf 20.00 uur zelf ook over de streep stappen en vragen stellen via de chat.

De Wachter noemt zichzelf een ‘verdrietdokter’. In zijn meerdere bestsellers roept hij op juist de mindere kanten van het leven te omarmen en niet het grote geluk na te jagen. ‘Streven naar het geluk als levensdoel is een vergissing. Streven naar zin en betekenis daarentegen, is waar het leven om draait’, zoals hij in zijn boek De kunst van het ongelukkig zijn (2019) schrijft.

Aanmelden voor de interactieve uitzending met Dirk de Wachter kan gratis via noorderlinkdagen.nl. Wil jij zelf ook over de streep stappen? Voor de opnamedag zijn wij nog op zoek naar deelnemers. Meer informatie hierover vind je ook op noorderlinkdagen.nl.

Praktische informatie 

Datum: Donderdag 29 april 2021

Online inloop: 19.45 uur

Aanvang: 20.00 uur

Einde: 21.30 uur

Vanuit: Stadsschouwburg – Groningen

www.noorderlinkdagen.nl 

Het evenement is online en gratis toegankelijk voor iedereen!