Noorderlink – Softskills en de Toekomst van Werk

Bent je werkzaam in HR, management of directie? Of wil je je persoonlijk ontwikkelen op het gebied van soft skills? Dan is dit webinar van Soft Skills Training Nederland in samenwerking met Noorderlink perfect voor jou! In samenwerking met Soft Skills Training Nederland organiseert Noorderlink dit informatieve webinar waar we dieper in zullen ingaan op onderstaande thema’s.:

De Kracht van Soft Skills:

  • Verken waarom soft skills van onschatbare waarde zijn in de moderne arbeidswereld.
  • Ontdek hoe ze een verschil kunnen maken in jouw carrière en/of organisatie.

Het aantrekken en behouden van talent:

  • Leer hoe het ontwikkelen van soft skills uw organisatie kan helpen bij het aantrekken en behouden van toptalent, zelfs in een zeer competitieve markt.
  • Ontdek strategieën om je organisatie aantrekkelijker te maken voor de beste professionals.

Leiderschap en Cultuur:

  • Ontdek hoe het ontwikkelen van soft skills helpt om succesvol en dienend leiderschap te bevorderen en een gezonde organisatiecultuur te creëren.
  • Ontdek hoe je een positieve verandering kunt teweegbrengen binnen de organisatie en effectievere leiders en medewerkers kunt helpen in hun ontwikkeling in deze snel evoluerende arbeidswereld.

Dit webinar is een unieke kans om inzichten en kennis op te doen die jouw organisatie en je eigen persoonlijke ontwikkeling naar een hoger niveau tillen. Mis het niet! Schrijf je nu in en bereid je voor op een inspirerende reis naar de wereld van soft skills en de toekomst van werk. Samen creëren we een betere en succesvollere werkplek voor iedereen.

Praktische info:

Doelgroep: HR, management en directie, en iedereen die streeft naar persoonlijke ontwikkeling

Datum/tijd: Donderdag 7 december, 13:00 – 14:00 uur

Kosten: Deelname aan dit webinar is kosteloos