Noorderlink – Symposium :Wij zeggen BASTA

Dit symposium is voor alle professionals die te maken hebben met of verantwoordelijk zijn voor sociale veiligheid. Iedereen die een bijdrage wil leveren aan een gezamenlijke normstellende aanpak van grensoverschrijdend gedrag in werksituaties, met name agressie, is van harte uitgenodigd.

Als je sociale veiligheid belangrijk vindt, wilt weten hoe werkend Nederland ervoor staat op dit gebied en op zoek bent naar praktische leerervaringen die je direct binnen je eigen organisatie kunt toepassen, dan is dit symposium een must. Uiteraard is er tijdens het event volop ruimte om je netwerk uit te breiden en contacten te leggen met collega-professionals én inhoudelijke experts.

Waarom Wij zeggen Basta!
Grensoverschrijdend gedrag in werksituaties leidt tot schade. Voor werknemers én werkgevers. Het is een groeiend probleem. Het kenniscentrum ‘Wij zeggen basta.’ wil grensoverschrijdend gedrag een halt toeroepen. Wij zeggen basta stimuleert en ondersteunt organisaties om sociale veiligheid vorm en inhoud te geven. Het kenniscentrum zorgt voor kennisdeling, bewustwording en helpt organisaties met een gerichte normstellende aanpak van grensoverschrijdend gedrag.

Locatie en tijd

Het symposium vindt plaats in of rond Groningen op donderdag 13 oktober 2022 en duurt drie uur. Je kunt je aanmelden voor het ochtendprogramma van 09.30 uur tot 13.30 uur (inclusief lunch) of voor het middagprogramma van 14.00 uur tot 18:00 uur (inclusief hapje en drankje). Het programma is gelijk. De locatie wordt later bekend gemaakt.