Noorderlink – Training Roestvrij werken

Aan de slag met jezelf en je loopbaan

Als mens kun je afwachten op wat er op je afkomt, maar je kunt ook handelen. Als het om werk gaat kun je je zelf de vraag stellen: “ Stel dat m’n baan ophoudt te bestaan, wat zou ik dan willen? Op die manier kun je wensen in kaart brengen, vervolgens nagaan welke opties er zijn om die wensen te vervullen en wat je daar nog voor zou moeten doen.

Dat is het uitgangspunt van deze training. De wereld verandert voortdurend en het werk in die wereld ook. In deze training leer je hoe je mee kunt blijven bewegen in een veranderend werkveld. We gaan kijken naar wie jij bent, wat jij wil en wat jij kan. Samen met jou gaan we aan de slag om deze vragen te beantwoorden.

Hoe kan je werkgever je ondersteunen

We gaan ook kijken hoe je werkgever je kan ondersteunen op het vlak van zingeving (dat wat bijdraagt aan een gezond leven), vitaliteit (veerkracht, energie en motivatie), persoonlijke groei en werkstress. We gaan in op de gevolgen van digitalisering en kijken naar de werk-privé balans. Dit alles heeft een belangrijke plek in de training.

Data
De training start op 27 maart met de introductie en wordt op afgesloten met een certificaatuitreiking.

Lees verder voor meer informatie >>>

Let op: Als jij werkt bij een van onze aangesloten corporaties dan mag jij gebruik maken van het aanbod van Traineelink, Younglink en Noorderlink. Lees er alles over op de website van Noorderlink.