Noorderlinkdagen 2020/2021

Kennis, inspiratie en verbinding voor sociaal en duurzaam leven en werken in Noord-Nederland.

Eén keer per twee jaar organiseert Noorderlink de Noorderlinkdagen, een congres voor bestuurders, leidinggevenden en HR-professionals.

De editie van 2020 doopten we ‘Expeditie van betekenis’. Toen brak de coronacrisis aan.  Aanleiding om de koers te wijzigen. We besloten Expeditie niet tot één of twee dagen te beperken, maar te laten plaatsvinden gedurende een langere periode: namelijk tussen oktober 2020 en juni 2021. Bovendien staan deze alternatieve Noorderlinkdagen niet voor slechts 1000 uitverkorenen open, maar voor alle medewerkers van de aangesloten organisaties.

Expeditie van Betekenis

We zijn er onderhand wel achter dat het eindeloos streven naar meer niet zaligmakend is. Meer geld, meer likes, meer roem: als puntje bij paaltje komt, is dát niet waar het om draait in het leven. De coronacrisis heeft het besef doen groeien: we willen een leven dat zinvol is en betekenis geeft. Maar wat is dat dan, betekenisvol werken en leven? En hoe doe je dat?

Ga met Noorderlink mee op de Expeditie van betekenis. Laat je inspireren door onze gidsen en andere Noorderlink-organisaties en ontdek hoe je meer van betekenis kunt zijn. Voor jezelf, voor anderen én voor de planeet.

Meer weten? Lees verder op de website van de Noorderlinkdagen

Activiteiten

Benieuwd naar hoe dat er dan uit ziet? Bekijk ons programma in de agenda.