Online Banenmarkt Friesland

Ook in 2024 gaan we door met het organiseren van de Online Banenmarkt Friesland via LinkedIn. Op dinsdag 4 juni vanaf 10.00 uur zal de 21e LinkedIn banenmarkt voor Friesland plaatsvinden. Ook deze editie is een initiatief van Fryslân Werkt!, een samenwerkingsverband tussen onder andere alle Friese gemeenten en UWV.

Het doel blijft hetzelfde: werkzoekenden een geschikte baan bezorgen. Meer aansluitende regio’s Ben je niet aan Friesland gebonden en ook in andere regio’s op zoek naar een baan? Dan kun je ook deelnemen aan andere banenmarkten die tegelijk plaatsvinden. Regio’s die in ieder geval aansluiten, zijn bijvoorbeeld Zwolle, Groningen en Drenthe.

Wat is de Online Banenmarkt Friesland?

Via de LinkedIn-groep “Online Banenmarkt Friesland” kun je jezelf op een eenvoudige manier laten zien aan tientallen bedrijven met een nog groter netwerk. De groep heeft inmiddels 5000 leden. Dit doe je door een persoonlijke presentatie te plaatsen of je cv te delen. Denk hierbij wel aan je eigen privacy. O.a. adres, telefoonnummer en emailadres is niet nodig aangezien werkgevers met je kunnen contacten via een persoonlijk bericht.

Dinsdag 4 juni tussen 10.00 en 12.00 uur is het moment waarop werkgevers, intermediairs en werkzoekenden tegelijk online zullen zijn.

Aanmelden

Aanmelden voor de Online Banenmarkt Friesland is simpel. Zorg dat je een LinkedIn-profiel hebt (aangemaakt) en log in via http://www.linkedin.com. In de zoekbalk zoek je op: ‘Online Banenmarkt Friesland’. Of klik direct op deze link: https://bit.ly/Groep-Online[1]Banenmarkt-Friesland. Klik vervolgens op ‘lid worden’.

Ken je andere mensen die op zoek zijn naar een nieuwe baan of graag hun netwerk willen uitbreiden? Nodig ze dan vooral uit om ook lid te worden van de LinkedIn-groep! Want samen zorgen we voor meer werk.

Tot dinsdag 4 juni om 10.00 uur op LinkedIn.

Meer informatie is te vinden op de website van Fryslanwerkt.nl