Online Stagetijd vanaf maandag 22 november!

Volgende week organiseert de Regio Utrecht (KLIMMR) de online KLIMMR-stageweek. KLIMMR doet hetzelfde als Loopbaaninitiatief, maar dan bij woningcorporaties in de provincie Utrecht. Doordat het event online plaats vindt, is ons gevraagd het ook hier in het Noorden te delen. Het is een mooie laagdrempelige mogelijkheid om nieuwe kennis op te doen.

Hierbij het programma waar jij je gratis voor kunt aanmelden!

“Meer inzicht in werkprocessen bij een andere corporatie” “Een effectieve manier van kennisdelen” “Het heeft me vooral nieuwe contacten gebracht en inzicht waar andere corporaties mee bezig zijn” “ ik zou wel vaker op deze manier een kijkje in de keuken van een andere organisatie willen nemen.” “Heel leuk en leerzaam om dit te horen. Zet je aan het denken, is dit ook bij ons toepasbaar”

Maandag 22 november 10.30 – 11.30 uur

door Angela Bolk, beleidsadviseur Wonen bij Gemeente Utrechtse Heuvelrug
Kansen in samenwerking tussen Gemeente en Corporatie
Eerder dit jaar heeft Angela de overstap gemaakt van Eemland Wonen naar de Gemeente Utrechtse Heuvelrug. Haar ervaringen hierbij en haar kijk op de kansen en uitdagingen in de samenwerking tussen Gemeente en Corporatie deelt zij graag.

Maandag 22 november 14.00 – 15.00 uur

Door Merit Wagenaar, manager Vastgoed bij Woningstichting Vecht en Omstreken
CO2-neutraal met hoge temperatuur warmtepomp
Merit neemt je mee in het verhaal hoe zij bij Vecht en Omstreken omgaan met de energietransitie en specifiek welke rol de hoge temperatuur warmtepomp speelt bij het verkrijgen van een CO2 neutrale woning, gebouw of omgeving.

Dinsdag 23 november 11.00 – 12.00 uur

door KLIMMR (Susan van de Laak, Annemieke Bos en Anneke van Dijck)
Talent op Pad; Kansen om jouw talent verder te ontwikkelen
Ben jij een medewerker en heb jij een talent wat je verder wilt ontwikkelen? Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jou of voor een van jouw medewerkers? We vertellen je alles over Talent op Pad en natuurlijk is er gelegenheid om al jouw vragen te stellen.

Woensdag 24 november 10.00 – 11.00 uur

door We share Talent
Doen waar je van droomt: een Stretch Assignment
Een Stretch Assignment, jouw ”droomopdracht”, is een korte opdracht van vijf tot tien dagen, gericht op het ontwikkelen en verbreden van jouw kennis en ervaring. We Share Talent neemt je in dit uur mee over de kaders en de mogelijkheden.

Donderdag 25 november 10.30-11.30 uur

door Laura Nieuwland, coördinator “Goeie Buur” SSH
Alles over het bijzondere woonconcept “Goeie Buur”
Jongeren die uitstromen uit de zorg krijgen een kamer met een goeie buur. Laura vertelt over het project en wat eraan vooraf ging.

Donderdag 25 november 11.00 – 12.00 uur

door Anemoon van Dijk, manager Wonen Mitros
Over middenhuur tegen het licht van de opgeschorte markttoets
In het Stadsakkoord Wonen nemen gemengde wijken met middenhuur een centrale positie in. Wat betekent dit voor Mitros en de stad Utrecht tegen het licht van de recent opgeschorte markttoets?

Donderdag 25 november14.00 – 15.00 uur

Door Debbie Huisman, communicatieadviseur Woongoed Zeist
Een frisse blik op strategie (en de strategiekaart)
Woongoed Zeist deed het dit jaar eens heel anders! In samenwerking met “Frisse Blikken” maakten zij een vernieuwend programma om alle medewerkers te inspireren en te betrekken bij de strategiekaart. Met o.a. de inzet van een (online) talkshow en verschillende ommetjes wisten zij de strategie en de kernwaarden op een verrassende manier over te brengen. Ben jij ook bezig met strategie & beleid en op zoek naar inspiratie?

Vrijdag 26 november10.30-11.30 uur

Door Jitske van Helden, projectmanager Bo-Ex
TIEN HOOG EN ENERGIE LEVEREND
Ook benieuwd naar hoe een 10hoogflat energieleverend gemaakt kan worden?Sluit je dan aan bij deze informatieve sessie met ervaringen uit de praktijk. Wegens succes wordt deze presentatie dit jaar (ook in 2020) opnieuw gegeven door Jitske.

Aanmelden kan via deze website. 

Vragen? Neem gerust contact met ons op via info@loopbaaninitiatief.nl