Optiwork – Wat wil jij weten over de burn-out van je collega?

Optiwork – Je voelt het vaak wel aan: je collega zit op het randje. Er speelt veel, vaak op meerdere vlakken. Je ziet tekenen van stress. Of: er is laatst een collega door je vingers geglipt, je was te laat of die persoon heeft geen openheid van zaken gegeven. Een nare situatie, want je wilt er voor je collega zijn. Of misschien kamp je nu zelf met burn-out verschijnselen.

Op 16 november heeft Sandra van Dijk van Optiwork een gastspreker uitgenodigd voor haar webinar over burn-outs, te weten Goudje Haadsma van Run Free Groningen. Zij is burn-out expert, coach, psychologe en heeft ook verstand van webinars geven.

Goudje kan achtergronden vertellen over wat stress met je lijf doet (zij geeft running therapie), over de symptomen en uiteraard kan ze praktische tips en trucs geven. Maar hoe mooi is het als zij jouw specifieke vraag kan beantwoorden! Die ruimte is er.

Dus: heb jij een specifieke vraag over burn-outs, laat deze dan weten (info@optiworkadvies.nl).

Wanneer: 16 november om 10.30u. 

*Denk bijvoorbeeld aan: kan ik het überhaupt voorkomen, wat moet ik NIET doen als collega, wat juist wel, wanneer weet ik dat het beter gaat, wat kan ik aan stadia verwachten, etc.