Podium Pitch!

Durf jij het aan? Wil jij graag jezelf op de kaart zetten buiten de corporatiebranche? Dan is dit je kans!

Vanuit Loopbaaninitiatief zijn wij aangesloten bij het platform Mobiliteit van Noorderlink. Dit platform is een netwerk waarbij talloze organisaties in het Noorden zijn aangesloten om kennis en ervaring op het gebied van mobiliteit te vergroten en te delen. Het is de uitgelezen kans om jezelf in 5 minuten op de kaart te zetten bij organisaties buiten de branche én om je netwerk uit te breiden.

Wat kun je verwachten?

De bijeenkomst start met pitches van werkzoekende medewerkers, er is ruimte voor maximaal 5 kandidaten. De groep waarvoor je moet pitchen bestaat uit vooral mobiliteit/loopbaanadviseurs en/of P&O adviseurs. Je moet hierbij denken aan een groep van ca. 20 mensen, die oprechte interesse hebben in jou en je loopbaan.

Wat zijn de resultaten?

  • Je vergroot je netwerk
  • Je zet jezelf op de kaart
  • Een heldere pitch die je kunt gebruiken voor sollicitaties
  • Kans dat er een match is met jouw aanbod

Durf jij?

Wil jij 1 van de medewerkers zijn die gaat pitchen? Meld je dan nu aan voor de pitch op 10 februari. Zou je dit graag willen, maar heb je geen idee hoe je moet pitchen?  Karin bereidt de pitch met jou voor en ze is ook aanwezig tijdens de platformbijeenkomst. Ook gaan jullie samen kijken naar jouw inhoudelijke verhaal en waar een goede pitch aan moet voldoen. Dus meld je aan!

Wanneer?
Maandag 10 februari 2020 15.00-17.00 uur.

Waar?
Waterschap Noorderzijlvest, te Groningen

Welke organisaties zijn aangesloten bij het platform? 

Martini Ziekenhuis, Onderwijsgroep Noord, Rijksuniversiteit Groningen, SVB, Rabobank, Alfa College, Gemeente Groningen, Randstad HR Solutions, Gemeente Emmen, Provincie Fryslân, Alescon, DUO, Noorderpoort, RDW, Gasunie, TKP, UMCG, NHL Stenden en nog vele andere.

Wat moet je doen? 

Meld je voor 31 januari aan bij Karin via info@loopbaaninitiatief.nl met je cv. Karin bereidt de pitch met jou voor, zodat je optimaal gebruik kunt maken van het pitchmoment.