Stevig(er) staan in verandering?

De leergang innovatiekracht.me start weer in oktober 2023.  Wat voor jou?

  • Organisaties die steeds meer als netwerken functioneren…
  • Opgavegericht werken…
  • Werken vanuit de bedoeling…
  • Functies die steeds vaker knellen en opgaan in verschillende rollen …
  • Verandervragen die maar blijven komen…

Als professional zitten we er middenin en is het zoeken naar andere wegen en andere manieren van werken. Wat en wanneer moet je loslaten? En wanneer ontstaat er ‘nieuw houvast’?

Hoe ga je om met onzekerheid, weerstand, continue verandering en je eigen drive? En wat betekent dat voor jouw rol en/of loopbaan? Als je je herkent in deze vragen en zin hebt om te ontdekken wat er anders kan, dan is de leergang innovatiekracht.me wat voor jou.

In 6 blokken onderzoeken we samen hoe je op andere manieren aan vraagstukken en verandering/innovatie kunt werken.

We bieden je daarin ‘gereedschap voor veranderen’. Dit gereedschap krijgt vorm door theorie, ervaringen, creativiteit en jouw werksetting te combineren in een programma waarin je wordt geïnspireerd, uitgedaagd en verrast.

Dat doen we binnen, maar zeker ook buiten! En het leuke is dat deelnemers uit verschillende branches komen, zodat we ook veel van elkaar leren.

De rode draad van de leergang zijn jouw eigen verandervragen én je werkcontext.

Heb jij zin om samen met een compacte groep (maximaal 10 deelnemers) erop uit te trekken? Wil jij stevig(er) staan in veranderingen en je loopbaan? Meld je dan hier aan voor de groep die 4 oktober 2023 start.

P.S. Liever eerst vrijblijvend sparren of de leergang bij je zou passen? Doen we graag! Stuur even een mail naar wil@bureauwilskracht.nl en we plannen graag een online gesprek in.