Stoppen met vergaderen? Het kan.

Bureau Wilskracht – Iedereen maakt het wel eens mee. Je zit in een project dat zich voortsleept van vergadering naar vergadering. De eerste 10 minuten gaan op aan laatkomers en de vraag ‘wie zou er ook al weer wat doen?’ Herkenbaar? Het kán anders.

Hoe?

Leer ontwerpend te denken (Design Thinking) voor je projecten.

Met een paar gouden regels uit de methodiek van Design Thinking breng je je vraagstuk met energie een stap verder. Co-creatie is hierin de sleutel tot succes.

Je kunt het bij ons leren op 8 en 9 maart. In twee dagen vertellen we je alles over het nut van ontwerpend denken en laten we je kennis maken met werkvormen die werken. We geven je tips en trucs mee die je meteen kunt toepassen in je dagelijks werk, ook als je niet direct all-the-way wilt gaan met Design Thinking. Natuurlijk laten we je ook zien hoe een sprintweek van 5 dagen is opgebouwd, voor als je de ambitie hebt om je project via Design Thinking de eerste boost te geven.

Lijkt het je wat? Op onze website vind je meer informatie over de tweedaagse. We hebben nog plek voor 5 deelnemers, leuk als jij erbij bent.