Themacongres Noorderlink (gratis)

In Zicht | themacongres over de toekomst van werk en boeien & binden

Futuroloog Christian Kromme bijt spits af!

Futuroloog Christian Kromme bijt de spits af op ons 4de en laatste congres van dit jaar met de titel In Zicht, over de toekomst van werk en boeien & binden. Ook alle andere sprekers en proeverijen zijn bekend. Lees er hier meer over. 

De drie keynote speakers van het ochtendprogramma zijn:

  • Christian Kromme, futuroloog, auteur van het boek “Humanification Go Digital, Stay Human,” een bestseller op Amazon, leert ons strategieën om je mindset Future-Proof te maken.
  • Kirsten de Roo, zij stelt dat ‘personeelstekort bij jezelf begint’ en dat ‘als je structureel investeert in je mensen, je niet zo veel tijd, geld en energie uit hoeft te geven aan wervingscampagnes en het inwerken van nieuwe mensen.’
  • Marlene de Koning, director Workforce Tech & Data bij PWC, over vooroplopen in de HR-revolutie. Tijdens haar sessie zal ze strategieën en praktijkvoorbeelden onthullen die een revolutie teweegbrengen in de manier waarop bedrijven hun medewerkers betrekken, motiveren en empoweren.

Lees uitgebreider over deze sprekers en hun onderwerpen en over alle proeverijen op 28 november in onze pdf met het  ‘Sprekers en proeverijen-overzicht’ 

Werk je voor een aangesloten Noorderlink organisatie of een samenwerkingspartner? Dan zijn de toegangskaarten gratis. Loopbaaninitiatief is aangesloten bij Noorderlink, dus je kunt gratis naar dit themacongres!