Themacongres Noorderlink

Op 12 oktober is het zover: dan vindt ons derde themacongres plaats. Deze keer helemaal in het teken van Duurzame Inzetbaarheid met als titel Balans. Want hoe ben je én blijf je als organisatie in balans wanneer grote uitdagingen aankloppen?

We kijken ernaar uit om je (weer) te zien! Het belooft een waardevol event te worden met inspirerende sprekers, experts én praktische workshops. Met natuurlijk genoeg tijd en ruimte om te netwerken en te sparren.

Ochtendprogramma: experts aan het woord

Tijdens het plenaire ochtendprogramma staan experts op het gebied van duurzame inzetbaarheid voor je klaar. Zij zullen hun inzichten en expertise delen om jou en je organisatie te helpen bij het vinden én behouden van de juiste balans te midden van talrijke uitdagingen. Op het congres komen we samen om te ontdekken hoe we medewerkers kunnen ondersteunen om duurzaam inzetbaar te worden en/of te blijven.

Mentale gezondheid en veerkracht zijn cruciaal voor duurzame inzetbaarheid. We besteden aandacht aan het vergroten van het mentaal welzijn en het effectief omgaan met uitdagingen. Factoren die veerkracht beïnvloeden, zoals persoonlijkheidskenmerken, mantelzorg en copingvaardigheden, worden besproken.

De krapte op de arbeidsmarkt en de invloed hiervan op medewerkers in organisaties zijn de uitdagingen van nu. Een hoge werkdruk is aan de orde van de dag en burn-outs liggen op de loer. Wat kun je preventief doen om dit tegen te gaan en welke tools zijn er? Leer hoe je je medewerkers kunt ondersteunen en hun welzijn kunt versterken én wat je zelf kunt doen voor een optimale werk/privébalans.

Middagprogramma: workshops voor verdieping en interactie

Na een inspirerende ochtend vol inzichten, gaan we ’s middags verder met praktische workshops. Hier krijg je de kans om te proeven van ons leeraanbod en ga je dieper in op specifieke onderwerpen.

Een waardevolle investering voor de toekomst van jouw organisatie

Het belang van duurzame inzetbaarheid voor organisaties kan niet worden onderschat. Het biedt concurrentievoordeel, stimuleert innovatie en groei, verhoogt productiviteit en prestaties, helpt talent te behouden en bespaart kosten. Door deel te nemen aan ons congres, investeer je in je toekomst én die van jouw organisatie en leg je een stevige basis voor duurzaam succes.

Mis het niet!

Op 12 oktober zien we je hopelijk op ons congres in de Euroborg in Groningen.  Meld je vast aan en verzeker jezelf van een plek!

(bron: www.noorderlink.nl)