Traineelink – Winterwandeling

Er komt weer een leuke activiteit aan voor trainees: De winterwandeling op 14 december, met als thema werk-prive balans.

WINTERWANDELING | thema: werk-prive balans
Het wordt kouder en de dagen zijn bijna weer op z’n kortst. Je bed uitkomen kan lastiger zijn, misschien heb je ‘s avonds geen energie meer om leuke dingen te doen of heb je het idee dat werk nog meer van je vraagt dan normaal.

Kom in beweging!
Tijd voor wat gezelligheid, beweging en informatie waar je iets aan hebt! Op donderdag 14 december organiseert Traineelink een winterwandeling met als thema ‘werk-privé balans’. We gaan in groepjes een mooie route door de stad Groningen lopen, waarbij we vragen gaan bespreken over dit thema. Na de wandeling gaat Melanie van der Veen, coach voor jongvolwassenen, de antwoorden met ons bespreken en geeft ze ons handige tips om een goede werk-privé balans te krijgen en te houden.

Programma

Vanaf 16:00 uur ben je welkom en om 16:15 uur beginnen we met de wandeling, die ongeveer een uur zal duren. Hierna gaan we onder leiding van Melanie de antwoorden bespreken en sluiten we de middag af met een gezellige borrel, die tot ongeveer 18:15 uur duurt.

Info en aanmelden
Zien we je daar? Via deze link kun je je aanmelden! Doe het snel, vol=vol!