Webinar stop met e-mailen!

Hoe vaak verstuur jij eigenlijk een mailtje die helemaal niet verstuurd had hoeven te worden? Een e-mail ‘kost’ meer dan je denkt! Meer hierover in het webinar natuurlijk!

Is het je opgevallen dat interne e-mails versturen zo langzamerhand een achterhaald concept is? De toekomst van onze samenwerking ligt elders, en dat is goed nieuws! De inbox-overload is voor velen van ons een dagelijkse strijd geworden.

Wat als ik je vertelde dat er een manier is om die eindeloze stroom e-mails te omzeilen? Je hebt allereerst invloed op wat je ontvangt. Daar heb ik een paar hele concrete tips voor. En: er is een manier om effectiever met je collega’s te communiceren, zonder dat je inbox de spil van je werk wordt!

Stel je voor: alles op de juiste plek, zonder het gedoe van het doorploegen van je inbox! In dit webinar geef ik je enkele tips.

Maar dat is niet alles. Wist je dat elke e-mail die je verstuurt een paar meter extra autorijden betekent? Laten we samen niet alleen onze werkprocessen optimaliseren, maar ook een positieve impact hebben op het milieu.

Benieuwd geworden? Schrijf je snel in voor het webinar en laat je verrassen door de mogelijkheden om jouw communicatie te transformeren!

Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.