Week van de Uitwisseling 2021

Goed nieuws: de Week van de Uitwisseling 2021 gaat door! Loopbaaninitiatief heeft zich wederom aangemeld en doet dus mee.

Hoe deze week er precies uit zal zien, weten we nog niet. Een ding is zeker: het wordt anders dan voorgaande jaren. Het is een roerige en onzekere tijd. Om corona niet weer roet in het eten te laten gooien, steken we zowel digitaal als fysiek in. De Week van de Uitwisseling 2021 is van 31 mei tot en met 4 juni en wordt georganiseerd door werken in Friesland en Noorderlink.

Week van de uitwisseling: wat is het? 

Tijdens De Week van de Uitwisseling zetten bedrijven en overheidsorganisaties in Noord-Nederland de deuren voor elkaar open. Werknemers krijgen zo de kans om een zogenaamd ‘kijkje in de keuken’ van een ander bedrijf te nemen. Of je nu manager, administratief medewerker, informatietechneut of brugwachter bent, De Week van de Uitwisseling is voor iedereen!

 Voor bedrijven/organisaties

Door mee te doen aan De Week van de Uitwisseling gunt u medewerkers van de aangemelde organisaties een kijkje in een andere (uw) keuken en tegelijkertijd gunt u uw medewerkers hetzelfde. “Wat levert dat mij op?”, vraagt u zich misschien af. Inspiratie, energie, mogelijkheden voor samenwerking, werkgeluk en naamsbekendheid bij werkend Groningen, Friesland en Drenthe. Wellicht vindt u de perfecte kandidaat voor een openstaande of toekomstige vacature.

Voor medewerkers

Binnenkijken bij een andere organisatie geeft je (nieuwe) inzichten. Met welke vraagstukken of activiteiten houden ze zich bezig? Hoe pakken ze dat aan? Wat zijn overeenkomsten en wat zijn verschillen met je eigen organisatie? Kom je in jouw huidige functie nog wel helemaal tot jouw recht of zijn er misschien andere mogelijkheden?

Kennis delen, netwerken en nieuwsgierig zijn; alles kan een bron van inspiratie zijn!

Vragen?

Heb je vragen over de Week van de Uitwisseling en werk je bij een van onze aangesloten corporaties? Neem dan gerust contact met ons op via info@loopbaaninitiatief.nl

Zodra de inschrijving begonnen is laten we dat z.s.m. weten via onze website of nieuwsbrief. Je kunt ook altijd voor meer informatie terecht op de website van werkeninfriesland.nl