Week van de Uitwisseling 2024

Wij (lees; alle 22 aangesloten woningcorporaties) doen mee aan de Week van de Uitwisseling 2024!

De week van de uitwisseling is een belangrijk evenement op het gebied van mobiliteit in Noord- Nederland. Deze wordt georganiseerd door Werken in Friesland, SRN en Noorderlink. Tijdens deze week kun je een dag(deel) een kijkje nemen in een andere organisatie in Friesland, Groningen, Drenthe en zelfs in Overijssel. De Week van de Uitwisseling is dit jaar van 3 tot en met 7 juni 2024.

Loopbaaninitiatief doet ook dit jaar weer mee. Dat betekent dat al onze 22 aangesloten corporaties meedoen!  We zetten hiermee niet alleen onze deuren voor elkaar open, maar onze medewerkers krijgen ook de kans om een kijkje in de keuken van een andere organisatie te nemen. Ook zetten we onze deuren open voor medewerkers uit andere sectoren om te laten zien hoe mooi het werken in de corporatiesector is.

Waarom meedoen?
Binnenkijken bij een andere organisatie kan je nieuwe inzichten geven. Met welke vraagstukken of activiteiten houden zij zich bezig, en hoe gaan ze daarmee om? Wat zijn de overeenkomsten en wat zijn de verschillen met onze organisatie? Kortom: kennis delen en netwerken kan een bron van inspiratie zijn!

Voor wie is het?
Iedereen mag meedoen aan de Week van de Uitwisseling. Het maakt niets uit welke functie je hebt; of je nu hovenier, teammanager, communicatieadviseur, secretaresse of beleidsmedewerker bent!

Inschrijven vanaf 4 maart!
Je kunt je van 4 maart tot en met 12 april inschrijven via de website van Werken in Friesland. Wacht niet te lang met inschrijven, want sommige organisaties zijn zeer gewild. En… vol = vol! Let op! Je mag je bij slechts één organisatie aanmelden. Kies dus bewust! We gaan ervan uit dat je zelf je afwezigheid afstemt met je leidinggevende en je collega’s. Inschrijven kan via deze link.

Kortom, werk je bij een van onze aangesloten 22 woningcorporaties? Dan mag je meedoen met de week van de uitwisseling en je aanmelden om eens een kijkje elders te nemen.

Heb je vragen over de week van de uitwisseling? Neem dan contact met ons op via info@loopbaaninitiatief.nl