Week van de Uitwisseling

In de week van 31 mei tot en met 4 juni 2021 vindt de Week van de Uitwisseling plaats. Loopbaaninitiatief doet dit jaar weer mee aan de Week van de Uitwisseling! Daardoor mag je als medewerker van een aangesloten corporatie een kijkje nemen in een andere organisatie.

Voor wie?
Iedereen mag meedoen met de Week van de Uitwisseling. Het maakt niets uit welke functie je hebt; of je nu complexbeheerder, vakman, brugwachter, secretaresse of beleidsambtenaar bent.

Binnenkijken bij een andere organisatie kan je nieuwe inzichten geven. Met welke vraagstukken of activiteiten houden de andere bedrijven zich bezig, en hoe gaan ze daarmee om? Wat zijn de overeenkomsten en wat zijn de verschillen met je eigen organisatie? Kortom: kennis delen en netwerken kan een bron van inspiratie zijn.

Aanmelden
Aanmelden kan vanaf nu tot en met 18 april 2021. Wacht niet te lang, de plaatsen zijn bij sommige bedrijven/organisaties beperkt. En: vol is vol! Je kunt je aanmelden via deze link.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op de website van werkeninfriesland. Loopbaaninitiatief doet mee met/namens de 22 woningcorporaties die lid zijn van ons samenwerkingsverband.