Week van de Vitaliteit

Gedurende de week van vitaliteit (19 t/m 23 september) kun je nieuwe informatie, inspiratie en kennis opdoen op het gebied van vitaliteit/gezondheid en werkgeluk en je verbinden met gelijkgestemden. Vijf dagen aandacht en activiteiten gericht op het vergroten van jouw vitaliteit!

Programma

Tijdens deze week wordt er elke ochtend een webinar georganiseerd in samenwerking met vier andere regionale samenwerkingsverbanden; Corpofit, KLIMMR, Kracht in Mobiliteit en Samenwerk@Corporatie. Elk webinar staat in het teken van een van de thema’s van de vitaliteitsschijf van vijf. Deze webinars zijn gratis!

De vijf thema’s van de vitaliteitsschijf van vijf :

Hieronder vind je alle webinars van ‘De week van de Vitaliteit’ op een rijtje. Klik op de link voor meer informatie en om je gratis aan te melden.

Vitalogisch (zelfbewustzijn) – maandag:
In dit deel van de vitaliteitsschijf ga je aan de slag met interventies die betrekking hebben rondom de nut & noodzaak en keuzes die je dient te maken om vitaler te leven.

Fysiologisch (fysiek welzijn) – dinsdag:
In dit deel van de vitaliteitsschijf ga je aan de slag met interventies die betrekking hebben op je lichaam en je levensstijl

Psychologisch (mentaal welzijn) – woensdag:
In dit deel van de vitaliteitsschijf ga je aan de slag met interventies die betrekking hebben op het mentale aspect en gedrag.

Ecologisch (sociaal welzijn) – donderdag:
In dit deel van de vitaliteitsschijf ga je aan de slag met interventies die betrekking hebben op het samenspel tussen jou en je omgeving.

Filosofisch (spiritueel welzijn) – vrijdag:
In dit deel van de vitaliteitsschijf ga je aan de slag met interventies die betrekking hebben op het waarom, op je talenten en op je drijfveren.

Vind je het lastig om een keuze te maken uit onderstaande activiteiten, doe dan eerst de vitaliteitsscan waardoor je een gerichtere keuze kan maken. Klik hier voor de vitaliteitsscan.

Veel plezier met een van bovenstaande webinars! Je mag zoveel webinars volgen als je wilt.