Workshop: Brein en Mindmappen

Brein en Mindmappen

Een van de technieken om ons brein beter te gebruiken, om meer informatie te verwerken, een beter overzicht te houden en sneller te leren, is de Mindmap techniek. Met Mindmapping benut je namelijk de volledige capaciteit van je brein. Hierdoor leer je o.a. sneller en beter onthouden. Deze techniek is onder meer geschikt om complexe informatie te structureren, gedachten te ordenen, projecten, werkstukken en presentaties voor te bereiden en je creativiteit te vergroten.

Om onze hersenen beter te gebruiken is het goed om er iets meer van te weten. Er wordt bij dit meest complexe systeem uit het universum geen handleiding geleverd. In het eerste deel van deze workshop krijg je inzicht hoe je brein werkt, maar vooral, hoe je de kwaliteiten van het brein slim kunt benutten. Hierdoor wordt je ook duidelijk waarom Mindmappen zo effectief kan zijn.

Wat levert het op?

Het levert je de gebruiksaanwijzing van je brein op, samen met een techniek om het in de praktijk ook toe te passen. Slimmer, in plaats van harder werken. Je krijgt weer overzicht en inzicht. Je doorziet informatie sneller. Je verbetert je geheugen, je creativiteit en je leervermogen.

Praktische informatie

Wanneer: 03-11-2020

Tijdstip: van 13:30 tot 17:00

Meer weten of aanmelden? Ga dan naar de website van Noorderlink