Younglink 12,5 jaar

Hieperdepiep hoera! Vorig jaar bestonden we 12,5 jaar en dat vieren we graag samen met jou. Want wie of wat is Younglink zonder young professionals uit het noorden? Precies, niks dus. Jammer genoeg kon het feest vorig jaar niet doorgaan, maar we zijn weer terug. En hoe!

Jubileumfeest
Een feestje vieren kan en mag weer fysiek dus dat doen we dan ook graag. Vanaf 20:30 uur staat de welkomstborrel voor je klaar. Samen met jou, met (oud-)bestuursleden en medewerkers van Noorderlink, Traineelink en andere young professionals heffen we dan gezamenlijk het glas op onze verjaardag. Vervolgens neemt stadsdichter en spoken word artiest Myron Hamming ons mee in de reis van een young professional.

Na deze creatieve uitspatting is het tijd om ook daadwerkelijk te gaan vieren. We gaan met de voetjes van de vloer, de band FloorJaxx helpt ons daarbij. Moe van het dansen? Dan is er genoeg tijd om te netwerken met collega’s, concullega’s of misschien wel je aanstaande collega’s. Kom samen met je collega’s naar het Stadslab en proost samen met ons op ons 12,5 jarig bestaan!

Wanneer: vrijdag 10 juni
Waar: Stadslab Groningen (op het Suikerunieterrein)
Hoe laat: inloop van 20:30 tot 20:45 uur.
Genodigden: young professionals die werken bij een Noorderlink organisatie. Dus stuur deze mail gerust door! Wil je een introducee meenemen die niet is aangesloten bij Noorderlink? Dat mag ook: geef in het aanmeldformulier dan aan dat je voor een ‘externe organisatie’ werkt.
Aanmelden: doe je via deze link! Meld je snel aan want vol = vol.