Younglink bestaat 12,5 jaar!

Ben jij erbij? #reminder

Ben je je vergeten aan te melden voor het 12,5 jarig jubileumfeest? Of was je nog niet helemaal overtuigd? Dan hierbij nogmaals de aanmeldlink voor ons feestje en natuurlijk wat extra informatie.

Wat kan je verwachten?
Om 20:30 uur loop je het Stadslab binnen. Je wordt verwelkomd, hangt je jas op en kijkt even rond. Dan staat er een welkomstborrel voor je klaar. Samen met jou, met (oud-)bestuursleden van Younglink, medewerkers en bestuursleden van Noorderlink, Traineelink en andere young professionals heffen we dan gezamenlijk het glas op onze verjaardag. Vervolgens neemt stadsdichter en spoken word artiest Myron Hamming ons mee in de reis van een young professional.

Na deze creatieve uitspatting is het tijd om ook daadwerkelijk te gaan vieren. We gaan met de voetjes van de vloer, de band FloorJaxx helpt ons daarbij. Moe van het dansen? Dan is er genoeg tijd om te netwerken met collega’s, concullega’s of misschien wel je aanstaande collega’s.

Kom samen met je collega’s naar het Stadslab en proost samen met ons op ons 12,5 jarig bestaan!

Hé, neem je ook een introducé mee?
Laten jouw collega’s het afweten en zou je het leuk vinden om samen met iemand naar het feest te gaan? Nodig dan gerust een introducé van een niet aangesloten organisatie uit. Jouw introducé kan zich aanmelden via deze aanmeldlink.