Younglink | Een kijkje achter de schermen bij Avebe

Woensdag 6 maart heb jij de unieke kans om binnen te kijken bij Royal Avebe. Hier kom je alles te weten over het bedrijf en hun innovaties op het gebied van aardappelzetmeelproducten.  

Of je het nu eet (misschien je huisdier ook?), smeert of er zelfs in woont, laat je verrassen door de veelzijdigheid van dit opmerkelijke product.

We verzamelen om 16:00 uur bij het Innovation Center op de Zernike-campus. Daar staat een presentatie over Avebe op het programma, gevolgd door een rondleiding door de research and development labs. Na afloop is er tijd om te netwerken tijdens de borrel! Om 18:00 uur is het tijd om af te ronden.

Over Avebe
Avebe werkt voortdurend aan het ontwikkelen van nieuwe mogelijkheden en toepassingen op basis van zetmeelaardappelen en richt zich op duurzame continuïteit. Het bedrijf heeft meer dan 1.300 werknemers en productielocaties in Nederland, Duitsland en Zweden, en verkoopkantoren in de Verenigde Staten, Europa en Azië. Het hoofdkantoor is gevestigd in Veendam, en Avebe heeft een innovatiecentrum op de Zernike-campus in Groningen