Younglink-Grow

Younglink gaat deze maand van start met Younglink Grow! Younglink Grow is een coachingsprogramma speciaal bedoeld voor jongeren tot 36 jaar binnen het Younglink netwerk. In dit programma word je als young professional gecoacht door een ervaren medewerker van een Noorderlink organisatie op je eigen coachingsvraagstuk.

Op digitale speeddate 

Meld je aan met je coachingsvraagstuk via onderstaande link. Aan de hand van de door jou opgegeven informatie in je aanmeldformulier, zoeken wij hier twee potentieel geschikte coaches bij. Aan de hand van een digitale speeddate maak je met beide coaches kennis, en kies je vervolgens de coach van jouw voorkeur. Een goede match is tenslotte belangrijk om een succesvol coachingstraject met elkaar te doorlopen.

Duur en opzet traject 

Het coachingstraject gaat van start tijdens een centrale kick off en duurt tot eind 2020. Zo heb je ruim de tijd om samen met je coach aan je coachingsvraagstuk te werken. Younglink heeft hierin een faciliterende rol. Samen met je coach bepaal je zelf hoe jouw coachingstraject eruit zal zien. Younglink voorziet je van handige tools en tips die je kunt gebruiken tijdens het traject, daarnaast organiseren we een aantal bijeenkomsten (2 á 3). Ook hebben we een eigen Younglink Grow community! Hier lees je de ervaringen van andere deelnemers, en kun je je eigen verhaal delen.

Wil je hier meer over weten? Klik dan op deze link!