Younglink | Inspiratiesessie energie & presteren met Herre Zonderland

Wil jij graag weten hoe je elke dag optimaal kan presteren? Herre Zonderland verzorgt een motiverende sessie over energie & presteren, nu en in de toekomst. Het doel van deze sessie is om je te inspireren, bewustwording te creëren en je te prikkelen rondom dit thema.

Hoe blijf je weerbaar en veerkrachtig, juist nu? Waar kom jij je bed voor uit? En hoe mentaal en fysiek fit ben je eigenlijk? Dit zijn vragen die tijdens de sessie aan bod komen. Herre gebruikt zijn ervaring van zowel de topsport als het bedrijfsleven.

Maar wie is Herre Zonderland eigenlijk?
Herre is op zijn 9e begonnen met turnen op topsportniveau. Samen met zijn twee jongere broers Epke en Johan en zijn oudere zus Geeske, stapte hij in de wereld van topturnen. Eén van zijn persoonlijke hoogtepunten bereikte hij in 2003. In dat jaar werd hij Nederlands kampioen op de meerkamp en op 4 toestellen. Na 7 EK’s en 5 WK’s heeft hij in 2009 zijn turncarrière beëindigd.

Naast zijn topsportcarrière heeft Herre commerciële economie gestudeerd. Later rondde hij ook een Master International sportmanagement af. Herre heeft jarenlange ervaring in het bedrijfsleven binnen verschillende organisaties. Zijn ervaring van zowel de topsport als het bedrijfsleven, gebruikt hij nu bij het geven van trainingen en presentaties. Ook wil hij bewustwording creëren op het gebied van energiemanagement, vitaliteit, slaap en voeding. Centraal staat ‘het beste uit jezelf halen’ op individueel-, team- en organisatieniveau.

Het programma
Het event vindt plaats op woensdag 10 mei. Benieuwd hoe de avond eruit ziet?

 19.00 uur – inloop
19.30 uur – start
20.30 uur – borrel
21.30 uur – einde

Locatie
We ontvangen je graag bij de Hanzehogeschool, Wiebenga Van der Vlugtzaal B121 (Petrus Driessenstraat 3, 9714 CA Groningen). Je kunt de ingang herkennen aan de groene vlag van Younglink.

Parkeren
Kom je met de auto? Dan is parkeren in de garage Circus aan de Korreweg (onder de Jumbo, 5 min. loopafstand) of in de wijk mogelijk. Let op: voor beide opties geldt betaald parkeren.