Younglink: Jongeren naar de top – Balans als basis

Jongeren aan de top met Thijs Launspach

Het is tijd voor een nieuw event: Jongeren naar de top – Balans als basis. Onder het motto Young Professionals: talent van de toekomst hebben we het vorige kwartaal het event Jongeren van Betekenis georganiseerd. Hierin nam Talitha Muusse ons mee hoe jij binnen jouw organisatie als young professional van betekenis kunt zijn (gemist? kijk het hier terug). Om van betekenis te kunnen zijn, is het nodig dat de “basis” op orde is. Maar wat is de basis? En hoe vind je balans binnen je werk, maar ook tussen werk en privé? En in hoeverre heeft corona dit in de war geschopt?

Woensdagavond 26 mei staat in het teken van het vinden van deze balans. Thijs Launspach geeft een lezing en neemt je mee in de wereld van de millennials: onze twijfels, mindset en de uitdagingen waar we tegenaan lopen op de arbeidsmarkt.

En er is meer …
Wist je dat er een vervolg komt op dit event? Op 9 juni gaan we met HR verantwoordelijken van diverse Noorderlink organisaties in kleine groepjes verder in gesprek. Hoe begeleiden zij young professionals naar de top binnen hun organisaties? We hopen dat dit weer live kan, en anders zal het event online aangeboden worden. Houd onze socials en nieuwsbrief in de gaten voor meer informatie en de aanmeldlink.