Nog een paar plekken vrij voor de gratis training 'Leven & Loopbaan'!

Begin deze week zijn onze docenten met succes opgeleid voor de training ‘Leven & Loopbaan’. De docenten zijn erg enthousiast en ze staan in de startblokken om de training ‘Leven & Loopbaan’ te geven aan collega’s!

Binnenkort starten nieuwe groepen; de eerste al op 27 september. Deelname is gratis.

We hebben nog een paar plekken vrij! Ben je nieuwsgierig en wil je eens onderzoeken of er ruimte is voor verbetering? Geef je dan snel op!

 

 

Wanneer?

De training bestaat uit zes wekelijkse bijeenkomsten van 15.00 tot 17.00 uur. En een terugkombijeenkomst na drie maanden. De nieuwe groepen starten op:

  • Dinsdag 27 september bij Actium (Assen)
  • Donderdag 6 oktober bij De Huismeesters (Groningen)
  • Maandag 24 oktober bij Domesta (Emmen)
  • Dinsdag 8 november bij Accolade (Heerenveen)

 

Wat houdt de training in?

‘Leven & Loopbaan’ is een training die je inspireert en helpt om jouw leven en loopbaan positief te beïnvloeden. Een plezierig leven heeft veelal een positief effect op je loopbaan en andersom.

Belangrijk is dat je bewust bent van wat er in je omgaat, wie je bent, wat je wilt en de keuzes die je hebt en maakt. We besteden in de training onder meer aandacht aan je denkpatronen. Wat we doen en juist niet doen, is namelijk in grote mate afhankelijk van onze gedachten en mindset. Je krijgt concrete tips en hulpmiddelen om te werken aan een zonnig toekomstperspectief.

 

Meer informatie en aanmelden

Klik hier voor meer informatie over de training en hoe je je kunt aanmelden.