Noordelijk Netwerkevent

 

Netwerken is dé manier om de arbeidsmarkt te verkennen. Het doel van netwerken is het delen van kennis, informatie en contacten. Het Noorderlink Netwerkevent helpt je daarbij. Hoe leuk is het om een praatje te maken met iemand die bij een ander Noorderlink organisatie werkt en de vragen te stellen die je hebt. Dat kan op 4 juni!

 

Het programma

De middag start om 13:00 uur met een plenaire inleiding van Johannes Osinga, directeur van FLOW (Fonds Leren en Ontwikkelen Wooncorporaties). FLOW zet zich sinds 1989 in voor de scholing en ontwikkeling van alle corporatiemedewerkers in Nederland. Duurzame inzetbaarheid is momenteel een belangrijk thema. Zijn visie: “Mensen moeten in beweging blijven en niet meer vijftien jaar op hun functie blijven zitten. Ga doen waar je goed in bent en waar je hart ligt. ”Fonds Leren en Ontwikkelen Wooncorporaties helpt jou (als medewerker) je werk goed, gezond en gemotiveerd te blijven doen. FLOW maakt werk van morgen. Dit is de kernboodschap die wij verkondigen naar buiten. Maar wat betekent dit dan voor de organisatie FLOW, hoe doen we dat zelf? Wat gaat er goed en wat is lastig. Een reflectie op duurzame inzetbaarheid bij de eigen organisatie FLOW.

 

Na de inleiding kun je netwerken op de bedrijvenmarkt of deelnemen aan diverse netwerkactiviteiten. Ook zijn er later op de middag vier interessante workshops, waaruit je (slechts) één kunt kiezen. De workshops hebben allemaal een relatie met arbeidsmobiliteit en netwerken.

 

De workshops

1) Is werkgeluk een keuze?
     Door: Daniël Verrijk, adviseur personeel & organisatie Lefier

2) Zoek en vind het avontuur in je eigen baan!
     Door: Klaske de Jong en Margriet van der Galiën, Op Loopbaanavontuur

3) Ben je LinkedIN of LinkOUT?
    Door: Guy Strijbosch, LinkedIn Strateeg

4) Welkom op de linkerbaan
     Door: Johann Freese, WorkForce Holland

 

Wil jij meer informatie of wil je je aanmelden? Kijk dan op de website van Noorderlink