Noorderlink Tekendag

 

 

Wil je ideeën zichtbaar maken, zodat anderen je verhaal beter begrijpen? Of je omgeving helpen gedachten en plannen duidelijker over te brengen, om beter samen te werken? Of wil je tekenen gebruiken in interactie met anderen om hiermee een dialoog op gang te brengen?Kom dan naar de Noorderlink Tekendag. Ook als je denkt dat je niet kan tekenen, want je zult erachter komen dat iedereen kan tekenen.

 

  • Wil je ideeën zichtbaar maken, zodat anderen je verhaal beter begrijpen?
  • Of je omgeving helpen gedachten en plannen duidelijker over te brengen, om beter samen te werken?
  • Of wil je tekenen gebruiken in interactie met anderen om hiermee een dialoog op gang te brengen?

 

Dat kan met visueel communiceren! Daarbij maak je gebruik van eenvoudige tekeningen, om te verbeelden, om sneller te denken en om anderen te activeren en te betrekken bij je verhaal.


Noorderlink en De Betekenaar organiseren samen de Noorderlink Tekendag om je dit te laten ervaren.

 

De tekendag

De Tekendag bestaat uit een hele dag tekeninspiratie en oefenen, verzorgd door 3 Betekenaars. In één dag leer je hoe je zelf eenvoudig tekeningen kunt maken én gebruiken. Je leert abstracte begrippen in beeld te brengen en hoe je je eigen ideeën visueel maakt voor anderen. Je maakt uitgebreid kennis met verschillende toepassingen van tekenen, zodat je oefent met dát wat je in je werk het beste kunt gebruiken. De Betekenaar laat je zien wat er allemaal mogelijk is, op een haalbare manier!

 

Wanneer: Donderdag 1 november 2018 van 10.00 tot 17.00 uur.

Waar: Het Kasteel, Melkweg 1, 9718 EP in Groningen.

 

Wil je meer informatie over het volledige programma? Kijk dan op de website van Noorderlink.